Het PDF/A monster
20 december 2016
KEI start 1 september: De 5 belangrijkste punten die uw kantoor kan voorbereiden.
13 april 2017
Toon alle berichten

Uitnodiging gratis lunchsessie

Een informatieve lunch op 15 en 16 georganiseerd door Armarium, Formpipe en The Sourcing Company. Werken met Contentworker DMS en digitalisering staat centraal de middagen. Er zijn nog gratis plaatsen beschikbaar!

In samenwerking met Formpipe en The Sourcing Company organiseren wij op 15 en 16 februari een gratis informatieve lunch.

In de lunchsessies in Amsterdam en Rotterdam wordt uitgelegd hoe advocatenkantoren zich kunnen voorbereiden op de veranderingen van KEI en op welke manier het DMS Contentworker daaraan kan bijdragen. Het is een middag waarbij mogelijkheden verteld worden die zeker waardevol zijn in deze periode. Er wordt ook over Armarium gesproken en wat de mogelijkheden zijn om te integreren met Contentworker DMS.

Is er bij uw advocatenkantoor nog twijfel en onrust hoe er gewerkt moet worden met de veranderingen van KEI? Benieuwd wat de mogelijkheden zijn om te integreren met Contentworker DMS? Er zijn nog plaatsen vrij voor Rotterdam, dus u kunt zich nog gratis aanmelden!

De lunchsessie op 17 februari is van 12:00 tot 14:00 in Amsterdam bij Bolenius. Aanmelden: http://bit.ly/2jAuabK

Formpipe

Formpipe is actief sinds 2005. Het softwarebedrijf richt zich op het gebied van Enterprise Content Management (ECM). Met hun product Contentworker richten ze zich op het gebied van Document Management, Contract Management en Knowledge Management als aanvulling op MS Sharepoint.

Contentworker is op maat gemaakt voor de juridische markt en voor andere organisaties die professionele dienstverlening aanbieden.

 

 

 The Sourcing Company

The Sourcing Company is een organisatie dat als missie heeft: ‘’Iedereen verdient een prettige werkplek’’. Ze ontwikkelen methodes zodat de gebruiker prettig kan werken op elke plek. Werken met The Sourcing Company zorgt ervoor dat de gebruiker elke dag digitale veiligheid heeft én de juiste snelheid.

Ook gelooft The Sourcing Company dat Office 365 meer is dan Word, Excel en Powerpoint. Van zaken als SoFS, SSD only 500k Iops en 40Gb backbone gaat hun hart sneller van kloppen.