Armarium organiseert webinars
19 oktober 2016
Paul Bijlsma
1 november 2016
Toon alle berichten

Samenwerking met IRIS

Armarium maakt het werk voor de advocaat eenvoudiger. Daarom gaan we een samenwerking aan met I.RI.S. Nederland B.V zodat eenvoudig documenten tussen iManage Work en Armarium kunnen worden uitgewisseld.

Armarium maakt het werk voor de advocaat eenvoudiger. Daarom gaan we een samenwerking aan met I.R.I.S. Nederland B.V. (IRIS) zodat eenvoudig documenten tussen iManage Work en Armarium kunnen worden uitgewisseld.

I.R.I.S.
iManage
Litéra

IRIS
IRIS Nederland is onderdeel van de IRIS Group, één van Europa’s grootste specialisten op het gebied van Enterprise Information Management en marktleider binnen de advocatuur met het product iManage Work. Zij beschikken over een vakkundige kennis met strategisch advies bij het beheer van informatie, digitalisering van documenten en het beheer van de inhoud en de levensduur van de informatie.

IRIS is Platinum Partner van iManage, de ontwikkelaar en leverancier van iManage Work en beschikt over een ervaren team van implementatiespecialisten met specifieke kennis en expertise binnen de advocatuur.

Armarium en IRIS
Wat betekent de samenwerking met IRIS voor Armarium? Advocaten die gebruik maken van Armarium kunnen op een veilige en eenvoudige wijze hun documenten overbrengen van iManage Work (voorheen WorkSite) naar de Rechtspraak. Daarnaast is het mogelijk om het zaakdossier (uit mijnrechtspraak.nl) automatisch en integraal op te nemen in uw eigen DMS. De advocaat heeft daarmee in een vertrouwde omgeving, snel en veilig toegang tot dezelfde (PDF) bestanden als de rechter.

Wat nog meer?
Wellicht heeft u begrepen dat uw stukken en producties in PDF formaat moeten worden aangeleverd. En dan in het bijzonder het PDF/A formaat, dat over tientallen jaren ook nog gelezen kan worden. IRIS heeft voor het omzetten van uw documenten naar het juiste bestandsformaat een partnership met Litéra. Met de software van Litéra kunnen bestanden worden geschoond van metadata en geconverteerd naar het juiste PDF-formaat. Als advocaat wilt u er immers op kunnen vertrouwen dat de documenten in uw eigen huisstijl worden gelezen door de rechter.

Meer informatie over IRIS: www.irisecm.com