Snel en eenvoudig uw roljournaal verwerken

De Rechtspraak stelt het digitaal procederen uit maar gelukkig kan Armarium zoveel meer! Een volledig overzicht van al uw zaken en roladministratie voor het hele kantoor.

Armarium is de verbindende schakel tussen advocatenkantoor en de Rechtspraak. Met deze online oplossing is het wederzijdse berichtenverkeer gekoppeld aan een gedegen zakenadministratie en automatische termijnbewaking.

Niet de Rechtspraak maar de wensen en het gebruiksgemak van de advocaat en zijn team stonden bij de ontwikkeling van Armarium centraal. Dit heeft geleid tot een veelzijdige, online oplossing voor zorgeloos termijnen te bewaken en digitaal procederen. Snel, eenvoudig en veilig.

Berichtenverkeer

Met Armarium is het mogelijk om de communicatie met de Rechtspraak snel, vlekkeloos en gecontroleerd te laten verlopen. Het uitwisselen van berichten en bestanden is volledig geïntegreerd met de zakenadministratie en termijnbewaking.

Audit trail

Geïntegreerde notificaties

Versturen berichten

PDF-A controle

Ontvangen berichten

Active-Active software

Zaakadministratie

Alle zaken kunnen worden opgenomen in Armarium. Ook zaken die nog op papier worden afgehandeld en die niet vallen binnen civiel- en bestuursrecht. Het beheren van zaken binnen Armarium is eenvoudig. Naast de overzichtelijke interface kan de advocaat zoeken naar zaken en filtermogelijkheden toepassen.

Termijnbewaking

U heeft de mogelijkheid om herinneringen te ontvangen en te versturen naar alle betrokkenen. Deze herinnering is een e-mail met daarin de laatste stand en een aantal zaakgegevens. De herinnering wordt alleen verstuurd als de zaak wacht op een instructie. Per advocaat en per zaak is in te stellen of en hoeveel dagen van tevoren deze herinnering verstuurd wordt. Per rechtbank is het mogelijk een standaard waarschuwingstekst (kantoorinterpretatie van het procesreglement) met de herinnering mee te sturen.

Dashboards

Bij binnenkomst is direct te zien welke zaken vandaag, deze week en de volgende week spelen. Een persoonlijk dashboard en een kantoor dashboard zijn belangrijke elementen binnen Armarium die u helpen risico’s te beheersen.

Responsive interface

Armarium is geoptimaliseerd voor desktop, maar werkt uiteraard ook op mobiele telefoons en tablets.

Armarium ontsluiten naar een beveiligde app voor kantoor, in combinatie met VPN en onze ADFS module, is mogelijk.

Samenwerken

Armarium is ontwikkeld voor de advocaat en zijn team. De rollen binnen een team zijn instelbaar en kan bestaan uit één tot meerdere advocaten, secretaresses en procesondersteuners. Werk samen met het team aan conceptmappen, plan acties en houdt het team op de hoogte van de laatste stand.

Optionele module: Single Sign-On & Active Directory

Om het inloggen makkelijker te maken kan er voor de AD module gekozen worden.

Single Sign-on d.m.v. SAML2

Ook mogelijk via je eigen Identity Provider (bijv. OneLogin, FIM)

Optionele module: DMS

Wilt u direct documenten uploaden vanuit uw DMS en automatisch documenten van de Rechtspraak in het DMS plaatsen? Dat kan! Met de DMS module integreren wij met alle mogelijke DMS systemen. Enkele DMS’en waar wij aan koppelen:

 • Contentworker (Sharepoint)
 • iManage Work
 • NetDocuments
 • Sharepoint

Optionele module: PMS / CRM

Momenteel werken wij aan integratie tussen zowel uw Praktijk Management Software (PMS) als uw Customer Relation Management (CRM) systeem en Armarium. Dat betekent dat zaken automatisch aangemaakt kunnen worden en gegevens automatisch overgenomen worden vanuit uw bestaande dossierbeheer pakket. Ook kunt u dan reeds bestaande partijgegevens (NAW) naar Armarium halen.

Security & Compliance

Onze hoogste prioriteit is ervoor zorgen dat Armarium veilig is en dat doen we door het inzetten van de beste (preventieve) technieken, pro-actieve monitoring en gespecialiseerde cyberrisk processen. Ook al onze dagelijkse werkprocessen zijn gericht op het beperken van enig risico.

 • ISO27001
 • NEN7510
 • ISO 9001
 • ISAE 3402
 • Two-factor authentication
 • Brute Force prevention
 • DDoS filtering
 • Strong passwords
 • Encryption at rest
 • SHA256 encryption
 • Virus and malware scanner
 • Penetration tests

Armarium werkt samen met